Agata P
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Rogaliki drożdżowe 1 dzień, 3 godziny temu
Dziś u mnie rogaliki drożdżowe z marmoladą o smaku dzikiej róży. Do tego metoda, dzięki której ciasto pozostanie dłużej świeże.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zupa gulaszowa z kurczakiem 6 dni, 6 godzin temu
Zupa gulaszowa na bazie mięsa z ud kurczęcych, pomidorów i dużej ilości aromatycznych ziół.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto drożdżowe ze śliwkami 1 tydzień, 4 dni temu
Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką, które pozostaje dłużej świeże dzięki metodzie tanghzong. Ciasto jest delikatne, wilgotne i pozostaje dłużej świeże.
Poniżej znajdziecie również filmik z moich przygotowań.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zupa krem ze świeżych pomidorów 2 tygodnie, 1 dzień temu
Wystarczy tylko kilka składników i pyszny krem z pomidorów gotowy – pomidory lima, cebule czosnek, parmezan i przyprawy – palce lizać.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zapiekanka z cukinią i łososiem 2 tygodnie, 6 dni temu
Szybka w przygotowaniu zapiekanka z ziemniakami, cukinią łososiem i fetą. Do tego pyszny sos koperkowy.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Kurczak tikka masala 3 tygodnie, 4 dni temu
Szybki przepis na wyśmienitego kurczaka tikka masala z ryżem jaśminowym i kolendrą. Poniżej znajdziecie również film z moich przygotowań. Zapraszam do subskrypcji kanału na YouTube:)
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sernik z borówkowym ganache 1 miesiąc temu
Pyszny i bardzo szybki sernik z borówkowym ganache, do tego bardzo efektowny. Poniżej również film z moich przygotowań.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Makaron z bazyliowym pesto i łososiem 1 miesiąc temu
Pyszny makaron calamarata z własnym pesto z bazylii i łososiem. Pyszny obiad, który pokochasz.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Surówka z kiszonej kapusty 1 miesiąc, 1 tydzień temu
Surówka z kiszonej kapusty jest nie tylko smaczna, ale także posiada wiele korzyści zdrowotnych, dlatego warto ją regularnie spożywać.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Tabbouleh 1 miesiąc, 2 tygodnie temu
Kulinarne podróże pozwalają nam odkrywać smaki różnych kultur i regionów świata. Jednym z niezwykle smakowitych i charakterystycznych dań Bliskiego Wschodu jest tabbouleh. To pyszne i odżywcze danie, które nie[…]
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Camembert zapiekany z powidłami figowymi i pistacjami 1 miesiąc, 3 tygodnie temu
Print
Add to Collection Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Prosty chleb pszenny 2 miesiące temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsProsty chleb pszenny
.wprm-recipe-rating Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Surówka Colesław 2 miesiące, 1 tydzień temu
Popularna surówka colesław na bazie kapusty, marchewki i majonezu. U mnie z dodatkiem pietruszki.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sernik z jagodami 2 miesiące, 1 tydzień temu
Pyszny i delikatny sernik z jagodami. Bardzo lubię połączenie słodkiego sernika z lekko kwaskowymi owocami – jagody pasują tu idealnie a sernik jest bardzo szybki w przygotowaniu.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Pęczak ze szpinakiem i fasolką 2 miesiące, 2 tygodnie temu
Szybkie i zdrowe danie, nie tylko na obiad czy kolacje. Idealnie pasuje również na lunchbox do pracy.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Jagodzianki 2 miesiące, 3 tygodnie temu
Jagodzianki z dużą ilością nadzienia. Jak nadziać obficie jagodzianki? Jak sprawić, żeby ciasto drożdżowe pozostało dłużej świeże? Wszystkie informacje znajdziecie w przepisie i na filmie, który zamieściłam poniżej.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zupa szparagowa z łososiem 2 miesiące, 4 tygodnie temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsZupa Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto marchewkowe – najlepsze 3 miesiące temu
Mój ulubiony przepis na ciasto marchewkowe – ciasto pozostaje wilgotne w kolejne dni a dodatek orzechów, wiórek kokosowych i ananasa jeszcze bardziej podkręca smak.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sałatka z surowym brokułem i pomidorami 3 miesiące, 1 tydzień temu
Lubicie zdrowe i niewymagające sałatki? To jest sałatka dla Was.. Idealna do grilla, na kolację, kiedykolwiek..
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Makaron calamarata w sosie szparagowo – porowym 3 miesiące, 2 tygodnie temu
Duszone zielone szparagi, por, śmietanka i przyprawy – całość blendujemy i podajemy z ulubionym makaronem – u mnie dziś Calamarata. Poniżej znajdziecie też krótki film z moich przygotowań.
- Załaduj więcej