Kulinarny Świat

    • O nas
    • Kontakt
    • Pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Dodaj blog
    • Odwołaj zgody RODO/GDPR

Smakowyj

Zdjęcie profilowe Smakowyj

@smakowyj

aktywny 9 lat, 6 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy
OMUŁKI (MULE) W BIAŁYM WINIE

OMUŁKI (MULE) W BIAŁYM WINIE

16 Październik 2019
Omułki (mule) w białym winie Będąc nad morzem nie można przeoczyć możliwości skosztowania małży. Omułki, zwane czasem mulami, są jednymi z [...]
180
0 komentarze

OKRA CZYLI PIŻMIAN JADALNY – TROPIKALNE WARZYWO

15 Październik 2019
Okra czyli piżmian jadalny – tropikalne warzywo Okra to właściwie piżmian jadalny. To jest roślina z rodziny ślazowatych. Pochodzi z południowej Azji, ale również [...]
143
0 komentarze
PRSUT – SUSZONA SZYNKA SŁOWIAŃSKA

PRSUT – SUSZONA SZYNKA SŁOWIAŃSKA

14 Październik 2019
Prsut – suszona szynka słowiańska Prsut wytwarzany jest analogicznie do szynki parmeńskiej. Czyli duże kawałki mięsa z kością są lekko solone i krótko [...]
221
0 komentarze
PRZEGRZEBKI Z SALSĄ POMIDOROWĄ

PRZEGRZEBKI Z SALSĄ POMIDOROWĄ

10 Październik 2019
Przegrzebki z salsą pomidorową Przegrzebki to jedne z największych małży. Ich muszle są bardziej okrągłe niż muszle popularnych omułków, a ich średnica dorasta nawet [...]
173
0 komentarze
SMAŻONE PAJĄKI, WĘŻE I ŻABY – KUCHNIA KAMBODŻY

SMAŻONE PAJĄKI, WĘŻE I ŻABY – KUCHNIA KAMBODŻY

9 Październik 2019
Smażone pająki, węże i żaby – kuchnia Kambodży Smażone pająki, a także inne małe zwierzęta jak węże czy żaby są atrakcją [...]
180
0 komentarze
Zdjęcie profilowe Smakowyj

@smakowyj

aktywny 9 lat, 6 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy

Meta

  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się