Kulinarny Świat

    • O nas
    • Kontakt
    • Pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Dodaj blog
    • Odwołaj zgody RODO/GDPR

Kuchnia Wschodu, Z miłości do gotowania

Zdjęcie profilowe Kuchnia Wschodu, Z miłości do gotowania

@kuchniawschodu

aktywny 10 lat, 7 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy
Bakłażany na ostro

Bakłażany na ostro

27 Kwiecień 2015
Bakłażan to jedno z moich ulubionych warzyw. Z resztą, co ja mówię – wszystkie warzywa lubię i często przygotowuję. Uwielbiam bakłażany faszerowane, grillowane, pieczone, w [...]
966
0 komentarze
Kurczak z migdałami po chińsku

Kurczak z migdałami po chińsku

23 Kwiecień 2015
Zapraszam Was na aromatyczne danie kuchni chińskiej – kurczaka smażonego z grzybami i pędami bambusa, z chrupiącą posypką ze zrumienionych migdałów. Przygotowuje się je w iś [...]
175
0 komentarze
Stir fry z makaronem ryżowym, kapustą i porem

Stir fry z makaronem ryżowym, kapustą i porem

21 Kwiecień 2015
Szybkie, bezglutenowe i wegańskie danie. Idealnie sprawdzi się, gdy lekki obiad potrzebny „na już”. Składniki (na 1-2 porcje):150 g szerokiego makaronu ryżowego1 łyżeczka oleju kokosowego 1 średniej [...]
1 681
0 komentarze
Zielona sałatka z makaronem soba i wodorostami

Zielona sałatka z makaronem soba i wodorostami

17 Kwiecień 2015
Powoli świat nabiera zielonych barw, więc i na moim talerzu coraz częściej będzie pojawiać się zielenina. Dzisiaj w wydaniu à la japońskim – z makaronem soba, glonami wakame [...]
102
0 komentarze
Zupa kokosowa z zielonych warzyw

Zupa kokosowa z zielonych warzyw

15 Kwiecień 2015
Dzisiaj bez szczególnego wstępu – zupa jak zupa – ZAWSZE pyszna 🙂 zwłaszcza gdy jest przygotowana w tajskim stylu. Składniki (na ok. 6 porcji):2 udka bez skóry1 łodyga trawy [...]
126
0 komentarze
Zdjęcie profilowe Kuchnia Wschodu, Z miłości do gotowania

@kuchniawschodu

aktywny 10 lat, 7 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy

Meta

  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się