Kulinarny Świat

    • O nas
    • Kontakt
    • Pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Dodaj blog
    • Odwołaj zgody RODO/GDPR

Agnieszka Pyłka Wierzgacz

Zdjęcie profilowe Agnieszka Pyłka Wierzgacz

@agnieszka-3

aktywny 9 lat, 11 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy
,,Sernik w orzechowym biszkopcie’’

,,Sernik w orzechowym biszkopcie’’

15 Kwiecień 2025
Wykwintny, elegancki sernik na specjalne okazje. Pyszny i wilgotny sernik w mocno orzechowym cieście z kremem na bazie kwaśnej śmietany. Składniki: Biszkopt: 100 g zmielonych orzechów wł [...]
110
0 komentarze
,,Mazurek pistacjowy”

,,Mazurek pistacjowy”

11 Kwiecień 2025
Wielkanoc bez mazurka to nie to samo. Dlatego nie ma na co czekać! Zapiszcie przepis na pistacjową rozkosz i koniecznie przygotujcie na Święta. Kruche ciasto, aksamitna masa i chrupią [...]
73
0 komentarze
,,Babka tiramisu’’ 

,,Babka tiramisu’’ 

10 Kwiecień 2025
Przepyszna babka tiramisu – prosta do przygotowania, idealnie pasuje na stół Wielkanocny! Dodatek serka mascarpone sprawia, że jest odpowiednio wilgotna i długo zachowuje świeżość. Składniki: 250 g mascarpone 200 g [...]
104
0 komentarze
,,Faworki”

,,Faworki”

26 Luty 2025
Jak zrobić faworki na karnawał i Tłusty Czwartek? Przepis na chrust nie jest trudny! Chrupiące i lekkie faworki. Jeśli na tegoroczny tłusty czwartek masz ochotę przygotować [...]
170
0 komentarze
,,Sofficini z szynką i serem’’

,,Sofficini z szynką i serem’’

31 Grudzień 2024
Wielkimi krokami zbliża się koniec roku, a wraz z nim impreza sylwestrowa. Zaproś więc swoich gości na szampańską zabawę i zaskocz przyrządzając dla nich [...]
113
0 komentarze
Zdjęcie profilowe Agnieszka Pyłka Wierzgacz

@agnieszka-3

aktywny 9 lat, 11 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy

Meta

  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się