Placek drożdżowy z rabarbarem
Dzisiaj pora na czerwcowy klasyk: placek drożdżowy z rabarbarem. Kto jeszcze go uwielbia?
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2025/06/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2025/06/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2025/06/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„ok 580g mu0105ki pszennej,r”,”150 g cukru,r”,”2 u0142yu017ceczki cukru waniliowego,r”,”130g masu0142a,r”,”220 g mleka,r”,”40g drou017cdu017cy u015bwieu017cych,r”,”1 jajko + 1 u017cu00f3u0142tko,r”,”su00f3l,r”,”6 u0142odyg rabarbaru”],”name”:”Placek drou017cdu017cowy z rabarbarem”,”recipeCategory”:”ciasta”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„70g mu0105ki wymieszau0107 z 50g cukru, 50g miu0119kkiego
Czytaj Dalej
Komentarze