Grzyby pasteryzowane z cebulką

14.09.2021

Grzybobranie się udało? Chcecie zachować smaki grzybów do zimy? Ususzyliście już mnóstwo? To może jeszcze grzyby pasteryzowane z cebulką?

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/10/grzyby-pasteryzowane-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/10/grzyby-pasteryzowane-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/10/grzyby-pasteryzowane-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„u015bwieu017ce grzyby,r”,”cebula,r”,”trochu0119 masu0142a,r”,”su00f3l, pieprz.”],”name”:”Grzyby pasteryzowane z cebulku0105″,”recipeCategory”:”grzyby, inne, porady”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Grzyby doku0142adnie oczyu015bciu0107 i pokroiu0107 na kawau0142ki.r”,”Sparzyu0107 je goru0105cu0105 wodu0105.r”,”Cebulu0119 pokroiu0107 drobno i zeszkliu0107 na mau015ble

Czytaj Dalej

Komentarze