Kulinarny Świat

    • O nas
    • Kontakt
    • Pomoc
    • Regulamin i polityka prywatności
    • Dodaj blog
    • Odwołaj zgody RODO/GDPR

Veganza!

Zdjęcie profilowe Veganza!

@veganza

aktywny 10 lat, 11 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy
Wegańskie RAW ciasto jabłkowe

Wegańskie RAW ciasto jabłkowe

3 Marzec 2017
Na spód:– 100g daktyli– 100g słonecznika Daktyle zalać 4-5 łyżkami wody i zostawić do namoknięcia. Lekko odcisnąć i zmiksować ze słonecznikiem. Foremkę wysmarować minimalną iloś [...]
4 586
0 komentarze
Prosty gulasz z seitanem

Prosty gulasz z seitanem

19 Styczeń 2017
Składniki:– 200g seitanu– 250g przecieru pomidorowego– jedna duża marchewka– pół szklanki zielonego groszku– pół puszki białej fasoli– sól, pieprz, sos sojowy, słodka papryka, pieprz cayenne [...]
141
0 komentarze
Pierogi z brokułami i orzechami włoskimi

Pierogi z brokułami i orzechami włoskimi

2 Styczeń 2017
Na farsz:– 250g brokuła– 50g orzechów włoskich– 90g wędzonego tofu– sól, pieprz ziołowy Brokuł i orzechy zalać niewielką ilością wody i dusić aż [...]
395
0 komentarze
Wegański majonez

Wegański majonez

1 Styczeń 2017
Składniki:– szklanka niesłodzonego mleka sojowego– szklanka oleju– 1,5 łyżki octu jabłkowego lub soku z cytryny– 4-5 płaskich łyżeczek musztardy– sól Mleko z solą i [...]
2 615
0 komentarze
Paszteciki z ciasta francuskiego w dwóch odsłonach

Paszteciki z ciasta francuskiego w dwóch odsłonach

28 Grudzień 2016
Wersja 1:– 300g kiszonej kapusty– 400-500g pieczarek– sól, pieprz, mielony kminek, zioła prowansalskie, łyżka sosu sojwoego Kapustę drobno posiekać, pieczarki pokroić w kostkę. Wrzucić na patelnię na [...]
433
0 komentarze
Zdjęcie profilowe Veganza!

@veganza

aktywny 10 lat, 11 miesięcy temu
  • Aktywności
  • Profil
  • Znajomi 0
  • Wpisy

Meta

  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się