Pierogi z suszoną morelą
Pierogi z suszoną morelą zawsze świetnie smakują, a już najlepsze są w okresie bożonarodzeniowym. Zrobią furorę na każdym stole!
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/12/pierogi-z-suszona-morela-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/12/pierogi-z-suszona-morela-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/12/pierogi-z-suszona-morela-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„2 szklanki mu0105ki,r”,”3/4 szklanki wody,r”,”u0142yu017ceczka soli,r”,”suszone morele”],”name”:”Pierogi z suszonu0105 morelu0105″,”recipeCategory”:”Bou017ce Narodzenie, dania mu0105czne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Suszone morele zalau0107 ciepu0142u0105 wodu0105 na 10 minut. Odcedziu0107. r”,”Z mu0105ki, wody
Czytaj Dalej
Komentarze