Pieczona dynia
Jeżeli nie masz pomysłu na warzywo do obiadu albo jako przekąska, a masz w kuchni dynię, to pieczona dynia będzie jak znalazł.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/pieczona-dynia-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/pieczona-dynia-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/pieczona-dynia-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„1/4 dyni hokkaido,r”,”3 u0142yu017cki oliwy z oliwek,r”,”u0142yu017ceczka su0142odkiej papryki,r”,”u0142yu017ceczka oregano,r”,”su00f3l”],”name”:”Pieczona dynia”,”recipeCategory”:”sau0142atki, warzywa”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Dyniu0119 obrau0107 i usunu0105u0107 pestki.r”,”Pokroiu0107 w su0142upki,r”,”Oliwu0119 zmieszau0107 z przyprawami.r”,”Natrzeu0107
Czytaj Dalej
Komentarze