Cukinia faszerowana ryżem z piekarnika
Cukinia faszerowana ryżem z piekarnika to pyszna bezmięsna propozycja, która zachwyci wszystkich domowników lub gości.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/08/cukinia-faszerowana-ryzem-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/08/cukinia-faszerowana-ryzem-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/08/cukinia-faszerowana-ryzem-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„1 duu017ca cukinia,r”,”100g ryu017cu bru0105zowego,r”,”6 kawau0142ku00f3w suszonych pomidoru00f3w,r”,”szczypiorek,r”,”garu015bu0107 wiu00f3rku00f3w mozarelli,r”,”su0142odka papryka, su00f3l, pieprz,r”,”oliwa”],”name”:”Cukinia faszerowana ryu017cem z piekarnika”,”recipeCategory”:”warzywa”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Ryu017c ugotowau0107 w osolonej wodzie zgodnie z instrukcju0105 na opakowaniu.r”,”Cukiniu0119 przeciu0105u0107 na
Czytaj Dalej
Komentarze