Mus z kapusty ze śliwkami
Mus z kapusty ze śliwkami świetnie komponuje się z mięsem podany na ciepło do obiadu. Ten nieoczywisty smak zaskoczy wszystkich.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/12/mus-z-kapusty-ze-sliwkami-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/12/mus-z-kapusty-ze-sliwkami-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/12/mus-z-kapusty-ze-sliwkami-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„kapusta czerwona,r”,”cebula,r”,”3 garu015bci u015bliwek wu0119dzonych,r”,”pieprz,r”,”odrobina masu0142a”],”name”:”Mus z kapusty ze u015bliwkami”,”recipeCategory”:”sau0142atki, warzywa”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Na mau015ble zeszkliu0107 lekko pokrojonu0105 drobno cebulu0119.r”,”Kapustu0119 poszatkowau0107.r”,”Zmieszau0107 kapustu0119, cebulu0119 i u015bliwki. Przyprawiu0107
Czytaj Dalej
Komentarze