Faszerowana papryka z piekarnika

01.10.2024

Papryka smakuje zarówno surowa, jak i poddana obróbce cieplnej. A faszerowana papryka z piekarnika smakuje szczególnie!

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/08/faszerowana-papryka-z-piekarnika-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/08/faszerowana-papryka-z-piekarnika-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/08/faszerowana-papryka-z-piekarnika-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„2 papryki,r”,”100g ryu017cu,r”,”150g miu0119sa mielonego,r”,”1 cebula,r”,”4 plastry sera u017cu00f3u0142tego,r”,”garu015bu0107 pokrojonej zielonej pietruszki,r”,”su0142odka papryka, su00f3l, pieprz,r”,”oliwa”],”name”:”Faszerowana papryka z piekarnika”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne, warzywa”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Cebulu0119 drobno pokroiu0107 i zeszkliu0107 na patelni.r”,”Dodau0107 miu0119so

Czytaj Dalej

Komentarze