Kurczak w winie

30.10.2023

Kurczak w winie to kolejna odsłona kurczaka na obiad. Lekki posmak cytryny i ziół dodaje mu fajnego smaczku.

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/kurczak-w-winie-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/kurczak-w-winie-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/kurczak-w-winie-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„4 filety z kurczaka,r”,”szklanka biau0142ego wina (najlepiej pu00f3u0142wytrawnego, ale niekoniecznie),r”,”3 u0142yu017ceczki tymianku,r”,”3 plasterki cytryny,r”,”su00f3l, pieprz,r”,”oliwa”],”name”:”Kurczak w winie”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Filery kurczaka przekroiu0107 na pou0142owy.r”,”Sparzyu0107 cytrynu0119.r”,”Na patelni rozgrzau0107

Czytaj Dalej

Komentarze