Chleb na zakwasie

14.09.2023

Jeżeli lubicie pieczywo, przemyślcie pieczenie go w domu. Smok proponuje pyszny chleb na zakwasie. Pieczenie trwa długo, ale warto!

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/08/chleb-na-zakwasie-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/08/chleb-na-zakwasie-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/08/chleb-na-zakwasie-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„140g + 600g mu0105ki pszennej chlebowej typ 750 lub 650,r”,”80g mu0105ki orkiszowej,r”,”90g mu0105ki u017cytniej typ 2000,r”,”30g zakwasu,r”,”170g + 420g wody,r”,”18g solir”,”oliwar”],”name”:”Chleb na zakwasie”,”recipeCategory”:”chleby”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Dokarmiu0107 zakwas.

Czytaj Dalej

Komentarze