Udziec z indyka po włosku

06.09.2023

Udziec z indyka po włosku poleca się na obiad lub ciepłą kolację. Szybko i prosto się go przygotowuje, a smakuje wybornie.

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/02/udziec-z-indyka-po-wlosku-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/02/udziec-z-indyka-po-wlosku-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/02/udziec-z-indyka-po-wlosku-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„600g udu017aca z indyka bez kou015bci,r”,”2 cebule,r”,”u0142yu017cka oliwy z oliwek,r”,”3 u0142yu017cki przyprawy z suszonych pomidoru00f3w,r”,”su00f3l, pieprz,r”,”odrobina wody”],”name”:”Udziec z indyka po wu0142osku”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne”,”cookTime”:”PT0H25M”,”prepTime”:”PT0H5M”,”recipeInstructions”:[„Cebulu0119

Czytaj Dalej

Komentarze