Marchewka z żurawiną na kwaśno
Marchewka z żurawiną na kwaśno sprawdzi się idealnie jako dodatek do mięs lub ryb.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/12/marchewka-z-zurawina-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/12/marchewka-z-zurawina-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/12/marchewka-z-zurawina-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„2 marchewki,r”,”garu015bu0107 u017curawiny,r”,”1 cytryna,r”,”u0142yu017cka miodu”],”name”:”Marchewka z u017curawinu0105″,”recipeCategory”:”sau0142atki, warzywa”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Marchewku0119 obrau0107 i zetrzeu0107 na mau0142ym tarle.r”,”Cytrynu0119 sparzyu0107. Wycisnu0105u0107 sok.r”,”Do marchewki dodau0107 sok z cytryny, miu00f3d i u017curawinu0119.r”,”Wymieszau0107.”],”keywords”:”marchewka,sau0142atka,suru00f3wka,u017curawina”}
Komentarze