Indyk duszony w soku aroniowym z jabłkami
Indyk duszony w soku aroniowym z jabłkami to nietypowe połączenie mięsa drobiowego z lekko cierpkim smakiem aronii i słodyczą jabłka skomponowane z delikatnie wyczuwalną ostrością papryki.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/04/indyk-w-soku-aroniowym-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/04/indyk-w-soku-aroniowym-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/04/indyk-w-soku-aroniowym-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„4 porcje z fileta z indyka,r”,”2 jabu0142ka,r”,”1 u0142yu017cka miodu,r”,”szklanka soku aroniowego,r”,”1,5 u0142yu017ceczki ostrej papryki,r”,”0,5 szklanki kurkumy,r”,”su00f3l, pieprz.”],”name”:”Indyk
Czytaj Dalej
Komentarze