Gulasz wieprzowy
Gulasz wieprzowy może funkcjonować jako osobne danie podane z ziemniakami i surówką, ale równie dobrze będzie smakować jako dodatek do placków ziemniaczanych.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/03/gulasz-wieprzowy-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/03/gulasz-wieprzowy-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/03/gulasz-wieprzowy-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„2 plastry schabu wieprzowego,r”,”1 cebula,r”,”1/2 filiu017canki wody,r”,”1/2 filiu017canki u015bmietanki 30%,r”,”su00f3l, pieprz,r”,”su0142odka papryka,r”,”olej”],”name”:”Gulasz wieprzowy”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Schab pokroiu0107 w kostku0119. Przyprawiu0107 i odstawiu0107
Czytaj Dalej
Komentarze