Placki marchewkowo-dyniowe

21.10.2021

Placki marchewkowo-dyniowe to absolutny hit na jesień. To jesienne smaki w pięknym pomarańczowym kolorze.

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/10/placki-marchewkowo-dyniowe-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/10/placki-marchewkowo-dyniowe-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/10/placki-marchewkowo-dyniowe-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„2 marchewki,r”,”pu00f3u0142 dynii,r”,”2 jajka,r”,”pu00f3u0142 szklanki mu0105ki (ok 100g),r”,”olej,r”,”su00f3l, pieprz,r”,”2 u0142yu017ceczki su0142odkiej papryki,r”,”u0142yu017ceczka pieprzu cayenne,r”,”u0142yu017ceczka tymianku.”],”name”:”Placki marchewkowo-dyniowe”,”recipeCategory”:”dania bezmiu0119sne, dania mu0105czne, desery, przeku0105ski, warzywa”,”cookTime”:”PT1H0M”,”prepTime”:”PT0H20M”,”recipeInstructions”:[„Marchewki i dyniu0119 obrau0107, usunu0105u0107 gniazdo nasienne z

Czytaj Dalej

Komentarze