Kulki dyniowo-mięsne
Jeśli lubicie dynię, to co powiecie na kulki dyniowo-mięsne? Nietypowe połączenie dyni i mięsa mielonego nada się na obiad lub jako przekąska dla gości.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/10/kulki-dyniowo-miesne-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/10/kulki-dyniowo-miesne-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/10/kulki-dyniowo-miesne-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„500g dyni hokkaido,r”,”400g miu0119sa mielonego,r”,”2 zu0105bki czosnku,r”,”2 mau0142e cebule,r”,”3 jajka,r”,”rozmaryn, su00f3l, pieprz,r”,”buu0142ka tarta”],”name”:”Kulki dyniowo-miu0119sne”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne, warzywa”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Dyniu0119, czosnek i cebulu0119
Czytaj Dalej
Komentarze