Sos dyniowo-paprykowy
26.09.2025
Sos dyniowo-paprykowy przygotowany do słoików to propozycja na zachowanie kawałka jesieni na zimowe obiady. Można wykorzystać na zupę, do makaronu, a może też w inny sposób? Może Wy coś zaproponujecie?
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/sos-dyniowo-paprykowy-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/sos-dyniowo-paprykowy-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/sos-dyniowo-paprykowy-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„pu00f3u0142 dyni u015bredniej wielkou015bci,r”,”3 papryki,r”,”1 cebula,r”,”u0142yu017ceczka octu balsamicznego,r”,”1 u0142yu017cka su0142odkiej papryki,r”,”1 u0142yu017cka ostrej
Czytaj Dalej
Komentarze