Ciasto drożdżowe ze śliwkami z kruszonką

10.09.2025

Ciasto drożdżowe ze śliwkami z kruszonką zawsze super wychodzi i wszystkim smakuje. To pewnik w sezonie letnio-jesiennym!

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2025/08/ciasto-drozdzowe-ze-sliwkami-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2025/08/ciasto-drozdzowe-ze-sliwkami-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2025/08/ciasto-drozdzowe-ze-sliwkami-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„ok 580g mu0105ki pszennej,r”,”150 g cukru,r”,”2 u0142yu017ceczki cukru waniliowego,r”,”130g masu0142a,r”,”220 g mleka,r”,”40g drou017cdu017cy u015bwieu017cych,r”,”1 jajko + 1 u017cu00f3u0142tko,r”,”su00f3l,r”,”u015bliwki”],”name”:”Ciasto drou017cdu017cowe ze u015bliwkami z kruszonku0105″,”recipeCategory”:”ciasta”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„70g mu0105ki wymieszau0107 z

Czytaj Dalej

Komentarze