Placki dyniowe

26.09.2024

We wrześniu i październiku dynia to niekwestionowana królowa warzyw. Smakuje wyśmienicie w każdej formie – więc czemu nie placki dyniowe?

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/placki-dyniowe-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/placki-dyniowe-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/placki-dyniowe-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„1/4 mau0142ej dyni,r”,”1 szklanka mu0105ki,r”,”3 u0142yu017cki u015bmietany 18%,r”,”2 jajka,r”,”1 u0142yu017ceczka proszku do pieczenia,r”,”3 u0142yu017ceczki cukru,r”,”szczypta soli”],”name”:”Placki dyniowe”,”recipeCategory”:”dania mu0105czne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Dyniu0119 obrau0107, usunu0105u0107 pestki i resztu0119

Czytaj Dalej

Komentarze