Chrzan
Chrzan w wersji smoczej sprawdzi się idealnie zarówno na Wielkanoc, jak i na co dzień.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/04/chrzan-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/04/chrzan-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/04/chrzan-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„mau0142y su0142oiczek chrzanu polonaise,r”,”2 jajka,r”,”u0142yu017cka jogurtu naturalnego,r”,”odrobina soli”],”name”:”Chrzan”,”recipeCategory”:”u015bniadania, sosy i pasty, Wielkanoc”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Chrzan wyju0105u0107 ze su0142oiczka na sitko i dobrze wycisnu0105u0107 wodu0119 za pomocu0105 u0142yu017cki.r”,”Jajka ugotowau0107 na twardo.r”,”Przeu0142ou017cyu0107 odcedzony
Czytaj Dalej
Komentarze