Risotto z mięsem z rosołu

06.02.2024

Nie wiesz, jak wykorzystać mięso, które zostało z gotowania rosołu? Smok proponuje risotto z mięsem z rosołu.

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/01/risotto-z-miesem-z-rosolu-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/01/risotto-z-miesem-z-rosolu-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2024/01/risotto-z-miesem-z-rosolu-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„miu0119so z rosou0142u,r”,”1 cebula,r”,”2 zu0105bki czosnku,r”,”100g ryu017cu,r”,”1 u0142yu017cka przyprawy dalmatyu0144skiej,r”,”1 filiu017canka u015bmietanki 18%,r”,”oliwa,r”,”pieprz, su00f3l”],”name”:”Risotto z miu0119sem z rosou0142u”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne, makaron i ryu017c”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Miu0119so oddzieliu0107 od kou015bci, rozdzieliu0107

Czytaj Dalej

Komentarze