Karkówka po beskidzku
Tym razem inspiracja książką „Ucichły ptaki, przyszła śmierć” Michała Śmielaka. W Beskidzie Niskim bohaterowie robią ognisko. Idąc tropem przepisu z książki powstała karkówka po beskidzku.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/11/karkowka-po-beskidzku-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/11/karkowka-po-beskidzku-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/11/karkowka-po-beskidzku-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„6 plastru00f3w karku00f3wki,r”,”2 u0142yu017cki octu jabu0142kowego,r”,”2 zu0105bki czosnku,r”,”u0142yu017cka tymianku,r”,”u0142yu017ceczka pieprzur”],”name”:”Karku00f3wka po beskidzku”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Ocet i przyprawy zmieszau0107 ze sobu0105.r”,”Natrzeu0107
Czytaj Dalej
Komentarze