Ciastka maślano-dyniowe
Ciastka maślano-dyniowe są mięciutkie i pyszne. Bardzo łatwo się je piecze, a smakują obłędnie! Idealne na jesień!
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/ciastka-maslano-dyniowe-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/ciastka-maslano-dyniowe-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/10/ciastka-maslano-dyniowe-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„1/4 dyni hokkaido,r”,”150g masu0142a,r”,”2 u0142yu017cki cukru,r”,”2 u0142yu017ceczki cukru waniliowego,r”,”3 szklanki mu0105ki,r”,”1 jajko,r”,”2 u0142yu017ceczki cynamonu,r”,”garu015bu0107 orzechu00f3w wu0142oskich,r”,”szczypta soli”],”name”:”Ciastka mau015blano-dyniowe”,”recipeCategory”:”ciasteczka”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Dyniu0119 obrau0107 i usunu0105u0107 pestki.r”,”Zetrzeu0107 na tarle o mau0142ych
Czytaj Dalej
Komentarze