Schab po morawsku
Schab po morawsku zasmakuje każdemu i będzie świetną alternatywą do schabowego – też kawałki mięsa wieprzowego, ale z ciekawym sosem.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/schab-po-morawsku-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/schab-po-morawsku-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/09/schab-po-morawsku-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„6 kawau0142ku00f3w schabu po morawsku,r”,”szklanka wina biau0142ego,r”,”szklanka u015bmietanki,r”,”3 u0142yu017cki musztardy,r”,”su00f3l, pieprz”],”name”:”Schab po morawsku”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Kawau0142ki schabu przyprawiu0107. Podsmau017cyu0107 chwilu0119 na oleju z obu stron.r”,”Do
Czytaj Dalej
Komentarze