Duszone żeberka w salsie pomidorowej
Duszone żeberka w salsie pomidorowej zasmakują każdemu mięsożercy
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/07/zeberka-w-salsie-pomidorowej-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/07/zeberka-w-salsie-pomidorowej-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/07/zeberka-w-salsie-pomidorowej-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„4 kawau0142ki u017ceberek pokrojone po 3 kou015bci (ok 0,5kg),r”,”3 szklanki passaty pomidorowej,r”,”0,5 szklanki wody,r”,”su00f3l, pieprz,r”,”1 cebula,r”,”1 zu0105bek czosnku,r”,”su0142odka papryka,r”,”ostra papryka,r”,”u0142yu017cka oliwy”],”name”:”Duszone u017ceberka w salsie pomidorowej”,”recipeCategory”:”dania miu0119sne”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Czosnek przecisnu0105u0107 przez prasku0119. Cebulu0119 pokroiu0107 w drobnu0105
Czytaj Dalej
Komentarze