Syrop cytrynowo-imbirowy z miodem do herbaty

22.11.2021

Syrop cytrynowo-imbirowy to pyszny, a przede wszystkim pełny witamin dodatek do herbaty. Świetny pomysł na wspomaganie odporności jesienią i zimą.

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2021/11/syrop-imbirowo-cytrynowy-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2021/11/syrop-imbirowo-cytrynowy-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2021/11/syrop-imbirowo-cytrynowy-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„nieduu017cy korzeu0144 imbiru,r”,”0,5l wody,r”,”4 cytryny,r”,”10 u0142yu017cek miodu (lub wedle uznania)”],”name”:”Syrop cytrynowo-imbirowy”,”recipeCategory”:”napoje”,”cookTime”:”PT0H20M”,”prepTime”:”PT0H30M”,”recipeInstructions”:[„Obrau0107 imbir. Pokroiu0107 na nieduu017ce kawau0142ki.r”,”Wrzuciu0107 kawau0142ki imbiru do garnka. Zalau0107 wodu0105.r”,”Gotowau0107 na

Czytaj Dalej

Komentarze