Gruszki karmelizowane
Gruszki karmelizowane sprawdzą się zarówno jako dodatek do mięs do obiadu, jak również jako deser. Bardzo proste i szybkie, a efekt jest przepyszny.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/07/gruszki-karmelizowane-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/07/gruszki-karmelizowane-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/07/gruszki-karmelizowane-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„gruszki (dowolna liczba),r”,”miu00f3d,r”,”odrobina masu0142a.”],”name”:”Gruszki karmelizowane”,”recipeCategory”:”desery, owoce, sau0142atki”,”cookTime”:”PT0H5M”,”prepTime”:”PT0H10M”,”recipeInstructions”:[„Gruszki obrau0107. Przekroiu0107 na polu00f3wki, Pozbyu0107 siu0119 gniazd nasiennych.r”,”Na patelni rozpuu015bciu0107 masu0142o z miodem.r”,”Pou0142ou017cyu0107
Czytaj Dalej
Komentarze