Kurczak w cieście francuskim z cukinią

15.07.2021

Kurczak w cieście francuskim z cukinią nada się zarówno na obiad, ciepłą kolację, jak i jako przekąska na ciepło dla gości. Pycha!

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/08/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-cukinia-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/08/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-cukinia-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2020/08/kurczak-w-ciescie-francuskim-z-cukinia-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„1 opakowanie ciasta francuskiego,r”,”2 piersi z kurczaka,r”,”pu00f3u0142 nieduu017cej cukinii,r”,”pu00f3u0142 pomidora,r”,”sos pomidorowy,r”,”1 jajko,r”,”su0142odka papryka, ziou0142a wu0142oskie,r”,”su00f3l, pieprz.”],”name”:”Kurczak w cieu015bcie francuskim

Czytaj Dalej

Komentarze