Agata P
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto drożdżowe ze śliwkami 7 miesięcy, 4 tygodnie temu
Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką, które pozostaje dłużej świeże dzięki metodzie tanghzong. Ciasto jest delikatne, wilgotne i pozostaje dłużej świeże.
Poniżej znajdziecie również filmik z moich przygotowań.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zupa krem ze świeżych pomidorów 8 miesięcy temu
Wystarczy tylko kilka składników i pyszny krem z pomidorów gotowy – pomidory lima, cebule czosnek, parmezan i przyprawy – palce lizać.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zapiekanka z cukinią i łososiem 8 miesięcy, 1 tydzień temu
Szybka w przygotowaniu zapiekanka z ziemniakami, cukinią łososiem i fetą. Do tego pyszny sos koperkowy.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Kurczak tikka masala 8 miesięcy, 1 tydzień temu
Szybki przepis na wyśmienitego kurczaka tikka masala z ryżem jaśminowym i kolendrą. Poniżej znajdziecie również film z moich przygotowań. Zapraszam do subskrypcji kanału na YouTube:)
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sernik z borówkowym ganache 8 miesięcy, 3 tygodnie temu
Pyszny i bardzo szybki sernik z borówkowym ganache, do tego bardzo efektowny. Poniżej również film z moich przygotowań.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Makaron z bazyliowym pesto i łososiem 8 miesięcy, 3 tygodnie temu
Pyszny makaron calamarata z własnym pesto z bazylii i łososiem. Pyszny obiad, który pokochasz.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Surówka z kiszonej kapusty 9 miesięcy temu
Surówka z kiszonej kapusty jest nie tylko smaczna, ale także posiada wiele korzyści zdrowotnych, dlatego warto ją regularnie spożywać.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Tabbouleh 9 miesięcy temu
Kulinarne podróże pozwalają nam odkrywać smaki różnych kultur i regionów świata. Jednym z niezwykle smakowitych i charakterystycznych dań Bliskiego Wschodu jest tabbouleh. To pyszne i odżywcze danie, które nie[…]
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Camembert zapiekany z powidłami figowymi i pistacjami 9 miesięcy, 1 tydzień temu
Print
Add to Collection Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Prosty chleb pszenny 9 miesięcy, 2 tygodnie temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsProsty chleb pszenny
.wprm-recipe-rating Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Surówka Colesław 9 miesięcy, 3 tygodnie temu
Popularna surówka colesław na bazie kapusty, marchewki i majonezu. U mnie z dodatkiem pietruszki.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sernik z jagodami 9 miesięcy, 3 tygodnie temu
Pyszny i delikatny sernik z jagodami. Bardzo lubię połączenie słodkiego sernika z lekko kwaskowymi owocami – jagody pasują tu idealnie a sernik jest bardzo szybki w przygotowaniu.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Pęczak ze szpinakiem i fasolką 10 miesięcy temu
Szybkie i zdrowe danie, nie tylko na obiad czy kolacje. Idealnie pasuje również na lunchbox do pracy.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Jagodzianki 10 miesięcy, 1 tydzień temu
Jagodzianki z dużą ilością nadzienia. Jak nadziać obficie jagodzianki? Jak sprawić, żeby ciasto drożdżowe pozostało dłużej świeże? Wszystkie informacje znajdziecie w przepisie i na filmie, który zamieściłam poniżej.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zupa szparagowa z łososiem 10 miesięcy, 2 tygodnie temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsZupa Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto marchewkowe – najlepsze 10 miesięcy, 3 tygodnie temu
Mój ulubiony przepis na ciasto marchewkowe – ciasto pozostaje wilgotne w kolejne dni a dodatek orzechów, wiórek kokosowych i ananasa jeszcze bardziej podkręca smak.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sałatka z surowym brokułem i pomidorami 11 miesięcy temu
Lubicie zdrowe i niewymagające sałatki? To jest sałatka dla Was.. Idealna do grilla, na kolację, kiedykolwiek..
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Makaron calamarata w sosie szparagowo – porowym 11 miesięcy, 1 tydzień temu
Duszone zielone szparagi, por, śmietanka i przyprawy – całość blendujemy i podajemy z ulubionym makaronem – u mnie dziś Calamarata. Poniżej znajdziecie też krótki film z moich przygotowań.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zapiekanka z ciasta francuskiego ze szparagami 11 miesięcy, 1 tydzień temu
Pyszna i szybka w przygotowaniu zapiekanka na cieście francuskim z mozarellą, szparagami i aromatycznymi ziołami.
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ogórki małosolne 11 miesięcy, 1 tydzień temu
do ogórków kiszonych warto jest wybierać ogórki gruntowe, które są małe i jędrne. Przy próbie przełamania nie powinny się wyginać a pękać od razu. Poniżej również filmik z moich przygotowań:)
- Załaduj więcej