FoodMagazine
-
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Wieprzowina po chińsku 5 lat, 2 miesiące temu
Opis Wieprzowina po chińsku:
Wieprzowina po chińsku to pyszne i zdrowe danie kuchni azjatyckiej, które warto przygotować we własnym domu.
Chociaż potrawy chińskie kojarzą nam się najczęściej z takimi[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Ciasto bananowe 5 lat, 2 miesiące temu
Opis Ciasto bananowe:
Ciasto bananowe to idealny deser na upalne dni. Ciasto to jest lekkie, puszyste i orzeźwiające. Ucieszy podniebienia każdego nawet największego smakosza.
Banany to jedne z ulubionych[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Roladki z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami 5 lat, 2 miesiące temu
Opis Roladki z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami :
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i pomidorami to idealna propozycja na ciekawe i lekkie danie obiadowe czy też na kolację.
Połączenie szpinaku i suszonych[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Ciasto drożdżowe z czereśniami 5 lat, 2 miesiące temu
Opis Ciasto drożdżowe z czereśniami:
Ciasto drożdżowe z czereśniami to bardzo puszyste i mocno owocowe ciasto. Idealnie nadaje się na letnie, ciepłe dni, kiedy mamy dostęp do różnorodnych świeżych owoców prosto[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Makaron z pomidorkami oliwkami i bazylią 5 lat, 2 miesiące temu
Opis Makaron z pomidorkami oliwkami i bazylią:
Makaron z pomidorkami oliwkami i bazylią – to idealne danie dla zwolenników włoskich smaków. To tzw. danie jednogarnkowe, które możemy przygotować już w kilka[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Szklanki i kieliszki do drinków – jakie szkło wybrać? 5 lat, 2 miesiące temu
Drinki i koktajle można serwować na wiele sposobów – w szklankach wysokich, niskich, kieliszkach na smukłej nóżce z czaszą o przeróżnych kształtach, wykonanych z grubego bądź delikatnego szkła. Sprawdź, jak[…]
-
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Syropy owocowe – przyrządzać samodzielnie czy kupować? 5 lat, 2 miesiące temu
Niewątpliwie, syropy owocowe od lat zajmują kluczowe miejsce w wielu domowych spiżarniach. Unoszący się zapach gotowanego wywaru przywołuje beztroskie chwile z dzieciństwa, kiedy to bardzo często wielu z nas[…]
-
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Ciasto kokosowe 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Ciasto kokosowe:
Ciasto kokosowe to smaczny, lekki, wilgotny tort kokosowy. Ciasto to jest bardzo kokosowe, ale nie jest zbyt słodkie.
Uważam, że tort nie jest trudny i jest w miarę szybki do[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Boeuf Stroganow 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Boeuf Stroganow:
Boeuf Stroganow to kombinacja kuchni francuskiej (smażona polędwica z sosem) oraz kuchni rosyjskiej (potrawa podawana z sosem, a nie osobno). Potrawa zawdzięcza swoją nazwę rosyjskiemu[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Makaron z owocami morza 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Makaron z owocami morza :
Przedstawiamy przepis na pyszny makaron z owocami morza. Jest to potrawa podobna do włoskiego spaghetti frutti di mare. Smak małży i krewetek podnosi dodatek białego wina, aromatu[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Ciasto orzechowe 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Ciasto orzechowe :
Ciasto orzechowe to rodzaj klasycznej babki tylko, że z dodatkiem orzechów. Babka z mielonymi orzechami włoskimi, posypana cukrem pudrem.
Ostatnio w niedzielę miałam niespodziewanych[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Pieczarki nadziewane 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Pieczarki nadziewane:
Pieczarki nadziewane to świetny pomysł na przystawkę lub małe, samodzielne danie. Jeżeli pieczarki przygotowuję jako samodzielne danie, podaję je wtedy z białym pieczywem i zieloną[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Naleśniki Bolognese 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Naleśniki Bolognese:
Naleśniki Bolognese to niebanalny pomysł na pożywny obiad. Danie jest bardzo proste do przygotowania, świetnie wygląda i znakomicie smakuje. Naleśniki Bolognese to świetna propozycja[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Ciasto z porzeczkami 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Ciasto z porzeczkami:
Ciasto z porzeczkami to szybki i łatwy przepis na ciasto. Ja używam zawsze czerwonych i czarnych porzeczek. To ciasto wychodzi zawsze i każdemu.
Wilgotne, delikatne w smaku i[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Sałatka śledziowa 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Sałatka śledziowa:
Sałatka śledziowa z dodatkiem jabłka, cebuli i ogórka konserwowego w śmietanie to prosty i szybki przepis na sałatkę. Sałatka ta idealnie sprawdza się na co dzień, ale też i na specjalne[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Naleśniki z mięsem mielonym 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Naleśniki z mięsem mielonym:
Naleśniki z mięsem mielonym to niebanalny pomysł na pożywny obiad. Danie jest bardzo proste do przygotowania, świetnie wygląda i znakomicie smakuje.
Kiedyś moje naleśniki[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Gołąbki bez zawijania 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Gołąbki bez zawijania:
Gołąbki bez zawijania – niby proste danie, ale jakie genialne i pyszne! To szybka i prosta wersja klasycznych gołąbków. Różnią się od klasyki tym, że nie zawijamy ich w kapustę, ale[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Makaron z krewetkami pomidorami i pesto 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Makaron z krewetkami pomidorami i pesto:
Makaron z krewetkami pomidorami i pesto to wspaniałe, aromatyczne i bardzo bobrze wyważone danie. Idealnie nadaje się na letnie i upalne dni, np. na kolację, obiad[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Pulpety z indyka 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Pulpety z indyka:
Pulpety z indyka są pełne smaku, zdrowe i soczyste w środku. Pulpety czy potocznie też zwane klopsikami uwielbia każdy. Zrobienie takich klopsików jest super łatwe, świetnie więc nadają[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Quiche z cukinią i pomidorami 5 lat, 3 miesiące temu
Opis Quiche z cukinią i pomidorami:
Quiche z cukinią i pomidorami to klasyka kuchni francuskiej. Czym w sumie jest quiche? Jest to rodzaj placka składającego się ze słonego kruchego ciasta oraz wytrawnego[…] - Załaduj więcej