Agnieszka Pyłka Wierzgacz
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Ciasto 3 bit na biszkopcie’’ 7 lat temu
Przepyszne ciasto idealne do małej czarnej. Ciasto 3 bit na delikatnym biszkopcie sprawdzi się również na przyjęciu dla najmłodszych pociech.
biszkopt
3 jajka
0,5 szklanki cukru
0,5 szklanki mąki
0,5 łyżeczki[…] -
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, Recenzja produktów ze sklepu ,,Bee” 7 lat, 1 miesiąc temu
Jakiś czas temu dostałam paczuszkę ze sklepu Bee i miałam okazję testować produkty, które poniżej przedstawię.
Naturo Napój kokosowy
Zaczęłam od wypróbowania napoju kokosowego w proszku. Aksamitna konsystencja[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,, Mini deser z musem gruszkowym’’ 7 lat, 1 miesiąc temu
Prosty, lekki, warstwowy deser w pojemniczkach. Składa się z warstwy ciasteczkowej z orzechami i musem gruszkowym. Do przygotowania deserku wykorzystałam produkty Jamar, Stovit, Helio oraz ePrezenty
[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,, Sałatka z pieczarkami’’ 7 lat, 2 miesiące temu
Jeśli lubicie pieczarki, ta sałatka z pewnością przypadnie Wam do gustu. Świetnie sprawdzi się jako propozycja na imprezę jak i na kolację. Inspiracją do powstania sałatki była[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Roladki z indyka z czarnym sezamem’’ 7 lat, 2 miesiące temu
Moja propozycja na lekkie danie obiadowe to roladki drobiowe, które w tym wydaniu są bardzo aromatyczne, delikatne i bardzo smaczne, a przy tym proste w przygotowaniu. Ziarna sezamu dodają oryginalnego aromatu i[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Pizza z cukinią’’ 7 lat, 3 miesiące temu
Jeśli macie dość smażonej cukinii, placków z cukinią i lecza z cukinią, ten przepis na pewno Was zainteresuje. Cukinia może być całkiem niestandardowym dodatkiem do pizzy. Na koniec lata warto się o tym[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Knedle ze śliwkami’’ 7 lat, 3 miesiące temu
Nie wyobrażam sobie lata bez knedli ze śliwkami. Najsłodsze są te polane stopionym masełkiem lub gęstą śmietaną i posypane cukrem z wanilią i karmelem. To przepis na doskonały obiad na słodko, który pokocha każdy[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Jagodzianki z kruszonką’’ 7 lat, 3 miesiące temu
Lubisz jagodzianki? To jeden ze słodkich symboli lata. Bułeczki są puszyste i mięciutkie, smakują jak te od Babci W swoim przepisie wykorzystałam produkty Jamar, Ole! Stovit, oraz ePrezenty
Składniki na[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Tradycyjny żurek’’ 7 lat, 5 miesięcy temu
Dzisiaj na blogu przepis na żurek w klasycznym, tradycyjnym wydaniu z kiełbasą, boczkiem i jajkiem, przygotowany na esencji żurku Jamar. W swoim przepisie wykorzystałam[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Rolada z musem jabłkowo- brzoskwiniowym’’ 7 lat, 5 miesięcy temu
Pyszna, lekka jak puch, biszkoptowa rolada z musem jabłkowym rozpływa się w ustach. Rolada ma wnętrze jabłkowo- brzoskwiniowe przygotowane między innymi z musu jabłkowego Jamar. MUS JABŁKOWY JAMAR to świetne[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, Makaron spaghetti z pulpetami 7 lat, 5 miesięcy temu
Dzisiaj w mojej kuchni esencja Włoch na talerzu! Nitki makaronu polane pysznym sosem pomidorowym firmy Jamar, a do tego kuleczki z mięsa mielonego posypane startym parmezanem. Jamar to rodzinna firma.produkująca[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, TORCIK PIANKOWY- ZEBRA’’ 7 lat, 5 miesięcy temu
Zebra piankowa to orzeźwiający, lekki torcik w sam raz na upalne dni. Bardzo delikatne i piankowe ptasie mleczko z mleka skondensowanego i galaretki zachwyci Twoje podniebienie! Torcik powstał dzięki uprzejmości[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Ciasto z mango, borówką i winogronem’’ 7 lat, 6 miesięcy temu
Idealny przepis na letni deser, czyli ciasto z owocami. które jest lekkie, delikatne i orzeźwiające w sam raz na upalne dni. Ciasto powstało dzięki uprzejmości marki Adler Europe, Stovit, GroupePrezenty Helio.
[…] -
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,PIZZA Z AWOKADO, FIGĄ ORAZ SEREM PLEŚNIOWYM” 7 lat, 6 miesięcy temu
Musicie przyznać, że pizza z figami, serem pleśniowym i awokado brzmi intrygująco? Samo ciasto na pizzę jest miękkie i elastyczne, z serem Brie, figami oraz awokado smakuje wyśmienicie. Pyszna pizza powstała dzięki[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, KONKURS 7 lat, 7 miesięcy temu
UWAGA! UWAGA!!! ➡️KONKURS ⬅️
Do wygrania:
Blender kielichowy CAMRY CR 4058
Aby wziąć udział w konkursie należy:
️
Polubić stronę Podróż w kulinaria oraz Adler Europe https://www.facebook.com/adlereurope/
Udostępnić[…] -
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, Recenzja blendera kielichowego CAMRY CR 4058. 7 lat, 7 miesięcy temu
Jakiś czas temu dzięki firmie Adler Europe Group miałam przyjemność przetestować blender kielichowy CAMRY CR 4058.
Doskonale wiemy, że blender jest niezbędnym i doskonałym produktem w kuchni każdego maniaka[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, Mini deserki z masą kajmakową i białą czekoladą 7 lat, 8 miesięcy temu
Dziś mam dla Was szybki deser z masą kajmakową w roli głównej. Inspiracją do powstania deserków była życzliwość marki Stovit, Helio oraz ePrezenty.
Składniki:
50 g białej czekolady
250 g serka mascarpone
150[…] -
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, Sernik ,,Złota Rosa” 7 lat, 8 miesięcy temu
Delikatny, kremowy sernik, pieczony na kruchutkim spodzie, przykryty słodką pianką, na której widnieją małe, złociste, cukrowe kropelki. Ciasto jest bardzo smaczne i może być doskonałą ozdobą świątecznego stołu
[…] -
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Wielkanocny żurek w chlebie’’ 7 lat, 8 miesięcy temu
Prawdziwy domowy żurek, najlepiej podany w chlebie, jest smakiem świąt wielkanocnych. Mocno rozgrzewający, kwaśny, aromatyczny, przygotowany na bazie domowego zakwasu. Żurek w chlebie wygląda bardzo atrakcyjnie i[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Śledzie pod pierzynką z awokado’’ 7 lat, 8 miesięcy temu
Prezentuję dziś warstwową sałatkę ze śledzi, drobno pokrojonego awokado i cebuli oraz marynowanych buraków. Całość przykryta warstwą sosu śmietanowo- chrzanowego i przybrana płatkami migdałowymi i zielonym[…]
- Załaduj więcej