Agata P
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Prosty chleb pszenny 2 lata, 4 miesiące temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsProsty chleb pszenny
.wprm-recipe-rating Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Surówka Colesław 2 lata, 4 miesiące temu
Popularna surówka colesław na bazie kapusty, marchewki i majonezu. U mnie z dodatkiem pietruszki.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sernik z jagodami 2 lata, 4 miesiące temu
Pyszny i delikatny sernik z jagodami. Bardzo lubię połączenie słodkiego sernika z lekko kwaskowymi owocami – jagody pasują tu idealnie a sernik jest bardzo szybki w przygotowaniu.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Pęczak ze szpinakiem i fasolką 2 lata, 4 miesiące temu
Szybkie i zdrowe danie, nie tylko na obiad czy kolacje. Idealnie pasuje również na lunchbox do pracy.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Jagodzianki 2 lata, 4 miesiące temu
Jagodzianki z dużą ilością nadzienia. Jak nadziać obficie jagodzianki? Jak sprawić, żeby ciasto drożdżowe pozostało dłużej świeże? Wszystkie informacje znajdziecie w przepisie i na filmie, który zamieściłam poniżej.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zupa szparagowa z łososiem 2 lata, 5 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsZupa Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto marchewkowe – najlepsze 2 lata, 5 miesięcy temu
Mój ulubiony przepis na ciasto marchewkowe – ciasto pozostaje wilgotne w kolejne dni a dodatek orzechów, wiórek kokosowych i ananasa jeszcze bardziej podkręca smak.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sałatka z surowym brokułem i pomidorami 2 lata, 5 miesięcy temu
Lubicie zdrowe i niewymagające sałatki? To jest sałatka dla Was.. Idealna do grilla, na kolację, kiedykolwiek..

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Makaron calamarata w sosie szparagowo – porowym 2 lata, 5 miesięcy temu
Duszone zielone szparagi, por, śmietanka i przyprawy – całość blendujemy i podajemy z ulubionym makaronem – u mnie dziś Calamarata. Poniżej znajdziecie też krótki film z moich przygotowań.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zapiekanka z ciasta francuskiego ze szparagami 2 lata, 5 miesięcy temu
Pyszna i szybka w przygotowaniu zapiekanka na cieście francuskim z mozarellą, szparagami i aromatycznymi ziołami.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ogórki małosolne 2 lata, 5 miesięcy temu
do ogórków kiszonych warto jest wybierać ogórki gruntowe, które są małe i jędrne. Przy próbie przełamania nie powinny się wyginać a pękać od razu. Poniżej również filmik z moich przygotowań:)

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto jogurtowe z rabarbarem i białą czekoladą 2 lata, 6 miesięcy temu
Wilgotne, pyszne i bardzo proste w przygotowaniu ciasto jogurtowe z rabarbarem i białą czekoladą.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sałatka azjatycka 2 lata, 6 miesięcy temu
Pyszna, chrupiąca i szybka w przygotowaniu sałatka azjatycka. Poniżej również krótki film z moich przygotowań:)

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Mini serniczki z musem truskawkowym 2 lata, 6 miesięcy temu
Pyszne, delikatne serniczki na spodzie z kruchych ciastek z musem truskawkowym.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Gołąbki z młodej kapusty 2 lata, 6 miesięcy temu
Delikatne, pyszne gołąbki z młodej kapusty.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sałatka z halloumi i szparagami 2 lata, 6 miesięcy temu
Sałatka z grillowanym halloumi, pieczonymi zielonymi szparagami, pomidorkami koktajlowymi, sałatami i ogórkiem.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Dorsz w sosie kaparowo – porowym 2 lata, 6 miesięcy temu
Dorsz w kremowym sosie na bazie śmietanki, pora, kaparów i koperku. Danie dobrze komponuje się z soczewicą.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sałatka z grillowanym halloumi i mango 2 lata, 6 miesięcy temu
Szybka i wyśmienita sałatka z grillowanym halloumi i mango. Do tego sos na bazie oliwy z oliwek, octu balsamicznego, soku z limonki i musztardy.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Muffiny bananowo jogurtowe 2 lata, 7 miesięcy temu
Wilgotne, pachnące bananami muffiny bananowo jogurtowe z lukrem cytrynowym – palce lizać!

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto z rabarbarem i czekoladą 2 lata, 7 miesięcy temu
Szybkie w przygotowaniu ciasto rabarbarem i czekoladą to przyjemne połączenie kwaskowości rabarbaru i słodyczy czekolady – ciasto petarda!

- Załaduj więcej