Agata P
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sałatka z serem i ogórkiem 4 lata, 7 miesięcy temu
Szybka i pyszna sałatka z serem ogórkiem i groszkiem. Warto jest mieć te składniki w lodówce na tzw. „niespodziewanych gości”.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Buratta z pomidorami 4 lata, 7 miesięcy temu
Buratta w smaku jest podobna do mozarelli – jednak ma miękki, wylewający się środek. Najlepiej smakuje podana na świeżej rukoli – polana oliwą i sosem balsamicznym.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sernik stracciatella na zimno z truskawkami 4 lata, 7 miesięcy temu
Obłędny sernik stracciatella na zimno z truskawkami i czekoladą. Nie można mu się oprzeć, to na prawdę pyszne połączenie!

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto z mango jogurtem i truskawkami 4 lata, 7 miesięcy temu
Pyszne wilgotne ciasto z dodatkiem pulpy z mango i jogurtu z kremem jogurtowym i mascarpone z dodatkiem truskawek.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Odwrócone ciasto ananasowe 4 lata, 7 miesięcy temu
Szybkie w przygotowaniu i bardzo efektowne odwrócone ciasto ananasowe, przyozdobione kwiatami ananasa.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Kurczak Hoisin z makaronem i warzywami 4 lata, 7 miesięcy temu
Przepis na kurczaka Hoisin z makaronem i warzywami. Szybki i łatwy przepis.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Lasagne bolognese 4 lata, 7 miesięcy temu
Lasagne bolognese czyli lazania z mięsem mielonym, beszamelem i pysznym sosem pomidorowym.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Chlebki pizzowe 4 lata, 7 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsChlebki pizzowe
.wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sernik pod wpływem 4 lata, 8 miesięcy temu
Sernik pod wpływem czyli sernik z likierem mlecznym słony karmel. Sernik pod wpływem najlepszy jest na następny dzień, trzeba go schłodzić w lodówce przez noc.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Sos beszamelowy 4 lata, 8 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsSos beszamelowy
.wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }Najlepszy Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Pasztet z dzika 4 lata, 8 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsPasztet z dzika
.wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Pulpeciki we włoskim stylu 4 lata, 8 miesięcy temu
Pyszne i szybkie pulpeciki w sosie pomidorowo – serowym z dodatkiem czosnku i ziół. Pyszny i szybki obiad.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Beza z lemon curd i mascarpone 4 lata, 8 miesięcy temu
Pyszna beza z miękkim środkiem z nadzieniem z mascarpone i lemon curd. Pamiętaj, aby lemon curd przygotować dzień wcześniej, powinno być dobrze schłodzone w lodówce.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Wielkanocne ciasteczka z lemon curd 4 lata, 8 miesięcy temu
Pyszne maślane ciasteczka z nadzieniem lemon curd. Dzieci i nie tylko uwielbiają je podjadać.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto na pizzę 4 lata, 8 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsCiasto na pizzę
.wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Żurek 4 lata, 8 miesięcy temu
Żurek na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Łosoś aglio olio na makaronie z cukinii 4 lata, 8 miesięcy temu
Pyszne i lekkie danie – pieczony w ziołach łosoś na makaronie z cukinii i szpinakiem

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zawijane drożdżówki z makiem 4 lata, 9 miesięcy temu
Pyszne zawijane drożdżówki z makiem – na śniadanie, do kawy, kiedy tylko chcesz. Twoja Rodzina je pokocha
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Krem ze szpinaku z fetą i wędzonym łososiem 4 lata, 9 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsKrem ze szpinaku z
Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Tatar z łososia na półostro 4 lata, 9 miesięcy temu
Pyszny tatar z łososia na pół ostro marynowany w sosie sriracha z dodatkiem drobno posiekanego pora. Łososia warto jest zamarynować 2 h przed podaniem.
Czytaj dalej

- Załaduj więcej