Agata P
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Zapiekanka zielono mi 3 lata, 6 miesięcy temu
Pyszna warzywno makaronowa zapiekanka z mozarellą, odświeżającą kukurydzą i świeżymi pomidorami. Do tego aromatyczne zioła – całość tworzy pyszne połączenie.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Risotto z krewetkami i szparagami 3 lata, 6 miesięcy temu
Pyszne i aromatyczne risotto z krewetkami i zielonymi szparagami do przygotowania w 30 minut.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Bulgur z młodą kapustą i szparagami 3 lata, 6 miesięcy temu
Pyszny bulgur na masełku z młodą kapustą i zielonymi szparagami – pyszne danie do przygotowania w 30 minut.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciastka czekoladowe na zakwasie 3 lata, 6 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsCiastka czekoladowe na zakwasie
.wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Chleb pszenny na zakwasie 3 lata, 6 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsChleb pszenny Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto ucierane z truskawkami i kruszonką 3 lata, 6 miesięcy temu
Pyszne i szybkie w przygotowaniu ciasto z truskawkami oraz kruszonką. Przygotowałam dla Was również krótki filmik poniżej.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Bigos z młodej kapusty 3 lata, 6 miesięcy temu
Szybki w wykonaniu i pyszny bigos z młodej kapusty z dodatkiem masła i koperku.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto z budyniem i truskawkami 3 lata, 6 miesięcy temu
Ciasto z budyniem i truskawkami to pyszne ciasto z nutą cytrynową przekładane kremem budyniowym i truskawkami. To połączenie, które Was zachwyci. Warstwa ciasta nie za gruba, żeby cieszyć się pysznym kremem b[…]

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Młoda kapusta zasmażana 3 lata, 6 miesięcy temu
Młoda kapusta zasmażana z masłem i koperkiem to pyszny tradycyjny polski dodatek do wielu dań. Idealna do schabowego:)

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Makaron ze szparagami i wędzonym łososiem 3 lata, 6 miesięcy temu
Szybkie w przygotowaniu, pyszne i sycące danie w 30 minut. Makaron ze szparagami, wędzonym łososiem z sosem na bazie śmietany, parmezanu i koperku. Całość aromatyczna i pyszna.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Pieczone szparagi w sosie pomarańczowym 3 lata, 6 miesięcy temu
Pyszne i szybkie w przygotowaniu danie. Zielone szparagi pieczone (grill lub piekarnik) z przyprawami w sosie pomarańczowym z dodatkiem prażonych orzechów nerkowca.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Marynata miodowo limonkowa do łososia 3 lata, 6 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsMarynata Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Desernik z rabarbarem 3 lata, 6 miesięcy temu
Pyszny desernik z rabarbarem, który przygotujesz bardzo szybko, bez mielenia sera raz dwa i gotowy. Desernik jest bardzo delikatny i cudownie łączy się z kwaśnym rabarbarem.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Placuszki serowe z białą czekoladą 3 lata, 7 miesięcy temu
Pyszne i szybkie w przygotowaniu placuszki serowe z dodatkiem białej czekolady. Idealnie nadają się na słodkie śniadanie czy podwieczorek albo po prostu do kawy. A dzieci je uwielbiają.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ravioli z wędzonym łososiem i ricottą 3 lata, 7 miesięcy temu
Pyszne ravioli z wędzonym łososiem, ricottą i parmezanem. Bardzo proste w przygotowaniu.

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Fasolka po bretońsku 3 lata, 7 miesięcy temu
Pyszna i sycąca fasolka po bretońsku. Pamiętaj, aby fasolę namoczyć dzień wcześniej przed przygotowaniem.
Czytaj dalej

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Ciasto ucierane z rabarbarem 3 lata, 7 miesięcy temu
Szybkie i proste w przygotowaniu a do tego pyyyszne

-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Małże w winie i pomidorach 3 lata, 7 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsMałże w winie i pomidorach
.wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full Czytaj dalej -
Agata P dodał(a) nowy wpis, Marynata do karkówki 3 lata, 7 miesięcy temu
Print
Add to Collection Go to CollectionsMarynata do Czytaj dalej
-
Agata P dodał(a) nowy wpis, Czekoladowa rozkosz 3 lata, 7 miesięcy temu
Czekoladowa rozkosz to puszysty biszkopt czekoladowy przekładany curdem z rabarbaru i kremem mascarpone. Biszkopt nasączam delikatnie amaretto. Dodatkowo pyszna polewa czekoladowa. To sama rozkosz – połączenie sło[…]

- Załaduj więcej