Udka w trawie cytrynowej
Jeżeli lubisz mało oczywiste smaki i uwielbiasz do polskich dań wprowadzać dodatki z innych kuchni świata, koniecznie wypróbuj udka w trawie cytrynowej.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/04/udko-w-trawie-cytrynowej-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/04/udko-w-trawie-cytrynowej-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/04/udko-w-trawie-cytrynowej-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„4 udka z kurczaka bez kou015bci,r”,”2 u0142yu017cki trawy cytrynowej,r”,”2 u0142yu017ceczki chili,r”,”1 u0142yu017cka oliwy z oliwek,r”,”1 szklanka wody,r”,”su00f3l, pieprz”],”name”:”Udka w trawie cytrynowej”,”recipeCategory”:”dania
Czytaj Dalej
Komentarze