sandersiak
-
sandersiak dodał(a) nowy wpis, Kluski śląskie 9 lat, 9 miesięcy temu
Kluski śląskie praktycznie pasują do każdego polskiego obiadu. Ja szczególnie lubię je z sosem pieczeniowym. Jednak pasują idealnie również do innych dań mięsnych jak i słodkich sosów.Składniki:ugotowane[…]
-
sandersiak dodał(a) nowy wpis, Szybka sałatka z jarmużem 9 lat, 10 miesięcy temu
Jarmuż – ostatnio najbardziej popularne warzywo w Polsce polecane przez wszystkich dietetyków oraz trenerki fitness. Jarmuż jest to odmiana kapusty o długich, pomarszczonych liściach. Jest on bogaty w błonnik,[…]
-
sandersiak dodał(a) nowy wpis, Szaszłyki z kurczaka i indyka 9 lat, 10 miesięcy temu
W środku zimy także można zjeść pysznego szaszłyka, ja zdecydowałam się na dwa rodzaje drobiu: kurczaka i indyka.Potrzebujemy:0,5 kg piersi z kurczaka i indyka2 duże papryki0,5 kg pieczarek2 duże cebuleoliwa z[…]
-
Profil sandersiak został zaktualizowany! 9 lat, 10 miesięcy temu
-
sandersiak zmienił/a swoje zdjęcie profilowe 9 lat, 10 miesięcy temu
-
sandersiak stał się zarejestrowanych użytkownikiem 9 lat, 10 miesięcy temu
-
sandersiak dodał(a) nowy wpis, Kotlet de volaille – kurczak z masłem czosnkowym 9 lat, 10 miesięcy temu
Przepyszny sposób na kurczaka, mięso jest niesamowicie miękkie i soczyste.Po rozkrojeniu roladki wypływa rozpuszczone, aromatyczne masełko – palce lizać!Potrzebujemy:2 duże piersi z kurczakaolej do głębokiego[…]
-
sandersiak dodał(a) nowy wpis, Zapiekany warkocz z kurczakiem i brokułami 9 lat, 11 miesięcy temu
Proste, szybkie i bardzo pyszne danie na obiad jak i na kolację :)Potrzebujemy:1 główka brokułów1 opakowanie ciasta francuskiego2 piersi z kurczaka150g startego sera żółtego1 mozzarella1[…]
-
sandersiak dodał(a) nowy wpis, Triki, sztuczki i ciekawostki kulinarne cz. 1 9 lat, 11 miesięcy temu
Pomysł na ciąg takich wpisów pojawił się w mojej głowie dlatego, iż chciałabym się z wami podzielić moimi pomysłami oraz sztuczkami w kuchni jak i tymi, których nauczyłam się od mojej mamy oraz znalezionymi w[…]