Pieprzyć z Fantazją
-
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Ciasto marchewkowe 1 rok, 3 miesiące temu
Idealne na jesienne dni, pachnące przyprawami korzennymi, limonką, soczyste ciasto marchewkowe z dużą ilością kremu.
Artykuł Ciasto marchewkowe pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Marynowana cukinia (siedmiodniówka) 1 rok, 3 miesiące temu
Marynowana cukinia siedmiodniówka to fantastyczny pomysł na dodatek do obiadu. Przygotowanie jej jest bardzo proste!
Artykuł Marynowana cukinia (siedmiodniówka) pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Makaron z kiełbasą w sosie śmietankowym i słodkim sosem chilli. 1 rok, 4 miesiące temu
Przepis na pyszny sos do makaronu z kiełbasą, parmezanem i słodkim sosem chilli, czyli propozycja na szybki w wykonaniu obiad.
Artykuł Makaron z kiełbasą w sosie śmietankowym i słodkim sosem chilli. pochodz[…] -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Kurczak w sosie śmietanowym z kalafiorem i szpinakiem 1 rok, 4 miesiące temu
Znakomity pomysł na niedzielny obiad jak i również po powrocie z pracy. Przygotowanie jest dość proste i nie jest czasochłonne.
Artykuł Kurczak w sosie śmietanowym z kalafiorem i szpinakiem pochodzi z serwisu[…] -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Ciasto zielone jabłuszko z matchą 1 rok, 4 miesiące temu
Pyszne zielone ciasto z jabłkami. Bita śmietana z mascarpone oraz matchą czynią proste ciasto bardzo wykwintnym.
Artykuł Ciasto zielone jabłuszko z matchą pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją.
Czytaj dalej
-
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Zapiekanki z grzybami leśnymi 1 rok, 4 miesiące temu
Genialne w smaku zapiekanki z grzybami leśnymi, które przygotujesz ze świeżo zebranych grzybów jak i mrożonych.
Artykuł Zapiekanki z grzybami leśnymi pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Marynowane czerwone buraki 1 rok, 4 miesiące temu
Dość tani i łatwy w przygotowaniu przepis na czerwone buraki, ponieważ wystarczy tylko ugotować, obrać, pokroić buraki oraz zalać je zalewą.
Artykuł Marynowane czerwone buraki pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją[…] -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Małpi chlebek (monkey bread) 1 rok, 4 miesiące temu
Małpi chlebek to ciasto drożdżowe składające się ze sklejonych razem małych maślano-cynamonowych bułeczek.
Artykuł Małpi chlebek (monkey bread) pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Jagodowy sernik na zimno 1 rok, 4 miesiące temu
Fantastyczny w smaku sernik na zimno z jagodami to świetny pomysł na deser w upalne dni. Ciesz się smakiem!
Artykuł Jagodowy sernik na zimno pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Ciastka z filo z jarmużem i bryndzą 1 rok, 4 miesiące temu
Pyszne wytrawne ciastka z jarmużu, bryndzy i ciasta filo, idealne na przekąskę o każdej porze dnia. Zapraszam!
Artykuł Ciastka z filo z jarmużem i bryndzą pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Kurki marynowane (kurki w occie) 1 rok, 4 miesiące temu
Złoto lasu, czyli kurka a inaczej pieprznik jadalny. Z kurek chętnie przyrządzamy sosy, zupy i marynuje się w słoikach na zimę.
Artykuł Kurki marynowane (kurki w occie) pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Borowiki marynowane 1 rok, 4 miesiące temu
Borowiki marynowane są idealnym dodatkiem do mięs czy obiadów. Jak je zrobić by były smaczne? Zapraszam po przepis!
Artykuł Borowiki marynowane pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Zupa grzybowa krem 1 rok, 5 miesięcy temu
Grzybobranie to piękny zwyczaj, obcowanie z naturą i smakowanie jej darów. Zupa krem z grzybów leśnych w pysznym wykonaniu.
Artykuł Zupa grzybowa krem pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Sos grzybowy 1 rok, 5 miesięcy temu
Pyszny sos ze świeżych grzybów idealny do makaronu, kaszy gryczanej, jęczmiennej, klusek śląskich czy kopytek.
Artykuł Sos grzybowy pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Kluski leniwe z bryndzą 1 rok, 5 miesięcy temu
Puchate kluski leniwe z dodatkiem bryndzy. Znakomicie smakują z dodatkiem topionej słoninki jak i śmietany.
Artykuł Kluski leniwe z bryndzą pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Kulinarna podróż przez Węgry. Czego spróbować nad Balatonem i nie tylko? 1 rok, 5 miesięcy temu
Czego więc spróbować i przy okazji co zwiedzić na Węgrzech? Oto kulinarno-turystyczny przewodnik po kraju nad Balatonem!
Artykuł Kulinarna podróż przez Węgry. Czego spróbować nad Balatonem i nie tylko? pochodzi z[…] -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Masło kakaowe spożywcze — właściwości i zastosowanie w kuchni 1 rok, 5 miesięcy temu
Masło kakaowe spożywcze to tłuszcz roślinny, który jest pozyskiwany z ziaren kakaowca. Często wykorzystywany również w codziennym gotowaniu.
Artykuł Masło kakaowe spożywcze — właściwości i zastosowanie w[…] -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Tarta ze śliwkami 1 rok, 5 miesięcy temu
Kruche ciasto, pianka oraz soczyste śliwki to propozycja na deser, którym zajadać się będą wszyscy. Zapraszam.
Artykuł Tarta ze śliwkami pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Pieczarki czosnkowe w śmietanie z parmezanem 1 rok, 5 miesięcy temu
Smaczne ziołowo serowe pieczarki, czyli fantastyczny dodatek do obiadu mięsnego, sos do makaronu lub przekąska.
Artykuł Pieczarki czosnkowe w śmietanie z parmezanem pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją. Czytaj dalej -
Pieprzyć z Fantazją dodał(a) nowy wpis, Pieczony placek ziemniaczany 1 rok, 5 miesięcy temu
Placek ziemniaczany z piekarnika według szwedzkiej receptury. Podany z serkiem wiejskim dżemem z borówki i bekonem jest pyszny!
Artykuł Pieczony placek ziemniaczany pochodzi z serwisu Pieprzyć z Fantazją.
Czytaj dalej
- Załaduj więcej