Marta gotuje
-
Marta gotuje dodał(a) nowy wpis, Makaron z jarmużem i suszonymi pomidorami 10 lat, 6 miesięcy temu
Wpis pochodzi z http://www.mgotuje.plZnacie jarmuż, a może często go jadacie? Ja lubię bardzo, w ostatnich dniach często przygotowuję posiłki z jego udziałem. Jednym z nich jest makaron z jarmużem, suszonymi pomidorami,[…]
-
Marta gotuje dodał(a) nowy wpis, Ryba słodko – kwaśna z czarnym ryżem 10 lat, 6 miesięcy temu
Wpis pochodzi z http://www.mgotuje.plRyba w pysznym sosie słodko – kwaśnym. Zrobiłam ją ostatnio na obiad, bardzo nam posmakowała. Podałam ją z dodatkiem czarnego ryżu, który ma lekko orzechowy smak. Można podać ją na[…]
-
Marta gotuje dodał(a) nowy wpis, Konkurs urodzinowy 10 lat, 6 miesięcy temu
Wpis pochodzi z http://www.mgotuje.plKochani! Właśnie minęła pierwsza rocznica założenia mojego bloga Dziękuje Wam bardzo za odwiedzanie mojego bloga, za to że jesteście. Z tej okazji przygotowałam dla Was konkurs[…]
-
Marta gotuje dodał(a) nowy wpis, Konkurs urodzinowy 10 lat, 6 miesięcy temu
Wpis pochodzi z http://www.mgotuje.plKochani! Właśnie minęła pierwsza rocznica założenia mojego bloga Dziękuje Wam bardzo za odwiedzanie mojego bloga, za to że jesteście. Z tej okazji przygotowałam dla Was konkurs[…]
-
Marta gotuje dodał(a) nowy wpis, Kurczak w miodzie z aromaycznym ryżem basmati 10 lat, 6 miesięcy temu
Wpis pochodzi z http://www.mgotuje.plKurczak w marynacie z miodu i sosu sojowego, podany z aromatycznym ryżem basmati z dodatkiem kardamonu i orzechów nerkowca. To wspaniałe danie, pełne pysznych smaków. Jestem pewna, że[…]
-
Marta gotuje dodał(a) nowy wpis, Ciasto kokosowo – malinowe 10 lat, 6 miesięcy temu
Wpis pochodzi z http://www.mgotuje.plKruche ciasto z lekką kokosową masą z dodatkiem malin (jeśli nie macie malin, możecie użyć truskawek). Kokos i maliny to genialne połączenie. Zrobiłam je na niedziele do kawy, a że[…]
-
Marta gotuje dodał(a) nowy wpis, Naleśniki z kurczakiem, warzywami i serem pleśniowym 10 lat, 7 miesięcy temu
Wpis pochodzi z http://www.mgotuje.plNalesniki z pysznym farszem z kurczaka, warzyw i sera z niebieską pleśnią. Zapiekane w piekarniku aby nadać im lekkiej chrupkości. Są bardzo smaczne i aromatyczne. Polecam zrobić je na[…]
-
Marta gotuje stał się zarejestrowanych użytkownikiem 10 lat, 7 miesięcy temu