FoodMagazine
-
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Naleśniki bez jajek 6 lat, 10 miesięcy temu
Opis Naleśniki bez jajek:
Naleśniki bez jajek – jak sprawić żeby bez dodatku jajek, nasze naleśniki były idealne w smaku? Należy sięgnąć po nasz sprawdzony przepis!
Jajka wpływają na elastyczność ciasta. Jednak[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Kluski ziemniaczane 6 lat, 10 miesięcy temu
Opis Kluski ziemniaczane:
Kluski ziemniaczane to tradycyjne szare kluski pochodzące z Wielkopolski. Zastanawialiście się zawsze skąd nazwa szare kluski? Przygotowuje się je z surowych, tartych ziemniaków. W[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Ciasto z jabłkami 6 lat, 10 miesięcy temu
Opis Ciasto z jabłkami:
Przedstawiamy oryginalne ciasto kruche z jabłkami, zwane inaczej szarlotką. Jest ono nietypowe za sprawą masy ze śmietany i jajek, którą dodaje się do jabłek. Ciasto jest naprawdę bardzo[…] -
FoodMagazine stał się zarejestrowanych użytkownikiem 6 lat, 10 miesięcy temu
-
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Karpatka 6 lat, 10 miesięcy temu
Opis Karpatka:
Karpatka, której nie oprze się żaden łasuch. Karpatkę wykonuje się z ciasta parzonego, czyli takiego, które uzyskuje się przez zaparzanie mąki we wrzącej mieszaninie wody z masłem. Następnie taką[…] -
FoodMagazine dodał(a) nowy wpis, Żeberka po amerykańsku 6 lat, 10 miesięcy temu
Opis Żeberka po amerykańsku:
Żeberka po amerykańsku są bardzo aromatyczne w smaku. Żeberka przygotowujemy w piekarniku jednak w okresie wiosenno-letnim proponuję przygotowywać je na grillu. Żeberka są bardzo[…]