TasteBook

  • Tatar ze śledzia
    Śledź dobrze znana ryba w Polsce, bardzo często podawana na różnych domowych imprezach mniejszych czy większych. Każda okazja jest dobra, żeby zjeść coś smacznego. My znaleźliśmy okazję, znale[…]

  • Smażone boczniaki z porem i cebulką
    Boczniaki są dostępne cały rok dzięki hodowlom, lecz naturalnym sezonem na ich zbiory jest późna jesień. Dzisiaj przedstawiamy Wam nasz pomysł na te pyszne grzyby. W poniższym[…]

  • Pieczone ziemniaki z rozmarynem
    Ziemniaki temat rzeka… Pieczone, gotowane z ogniska czy z pieca? Każdy ma na nie swój ulubiony sposób. Podjąłem wyzwanie rzucone przez mojego przyjaciela Łukasza, że przygotu[…]

  • Profil TasteBook został zaktualizowany! 3 lata, 5 miesięcy temu

  • Wartości odżywcze dla 100g produktu:

    NazwaIlość
    Wartość energetyczna (kcal) 25
    Woda91,71 g
    Tłuszcz0,66 g
    Białko2,58 g
    Popiół1,4
    Weglowodany3,65 g
    Błonnik1,6 g
    Cukry2,05 g
    Kwasy tłuszczowe nasycone0,0[…]

  • Kiszony pak choi. Co zrobić jak nam zostanie trochę pak choi?
    Zostało nam dzisiaj trochę świeżego pak choia. Część zjedliśmy w postaci grillowanej do steków wołowych, ale zostały nam 2 sztuki i szukaliśmy p[…]

  • Wartości odżywcze dla 100g produktu:

    NazwaIlość
    Wartość energetyczna (kcal) 79
    Woda78,58 g
    Tłuszcz0,08 g
    Białko2,14 g
    Popiół1,13
    Weglowodany18,07 g
    Błonnik1,3 g
    Cukry0,62 g
    Kwasy tłuszczowe nasycone0,0[…]