Kolorowy Przepisownik
-
Kolorowy Przepisownik dodał(a) nowy wpis, Racuszki drożdżowe z płatkami owsianymi, jabłkiem i cynamonem 10 lat, 7 miesięcy temu
Świetna przekąska. Trochę kaloryczna z powodu smażenia na oleju, ale skoro pozwalamy sobie czasem na pączki to i na takiego racuszka można sobie pozwolić 🙂 ja nawet pozwoliłam Córci na jednego i chodziła z nim[…]
-
Kolorowy Przepisownik dodał(a) nowy wpis, Pasta twarożkowa z rzodkiewką i cebulą 10 lat, 7 miesięcy temu
Zapraszam na śniadanie wg Jolanty KG :)) tą pastę również znalazłam w Jej przepisach i bardzo się z tego cieszę, bo jest świetną propozycją na syte i smaczne śniadanie 🙂 właściwie rzadko robiłam pasty z użyciem[…]
-
Kolorowy Przepisownik dodał(a) nowy wpis, Marchewkowe roladki schabowe 10 lat, 7 miesięcy temu
Te roladki przygotowałam w ramach zabawy w testowanie przepisów innego użytkownika portalu Przyślij Przepis. Jolanta KG, która była aktywną testerką podczas testów moich przepisów jest aktualnie bohaterem zabawy i[…]
-
Kolorowy Przepisownik dodał(a) nowy wpis, Pieczona pierś z indyka (dla dzieci) 10 lat, 7 miesięcy temu
Taka delikatna pierś z indyka jest świetna dla dzieci, ponieważ w sklepach dostępne są mocno solone, a solonych rzeczy dzieci nie powinny jeść. Domową wędlinką Córcia się zajada! W upieczonym mięsie nie czuć[…]
-
Kolorowy Przepisownik dodał(a) nowy wpis, Smażone kuleczki z ciecierzycą 10 lat, 7 miesięcy temu
Pomysł na odmienne „kotleciki” do obiadu – bezmięsne, a bardzo smaczne. Trochę czasu zajmuje gotowanie cieciorki, ale właściwie ona się gotuje sama 🙂 nie trzeba za bardzo zaglądać :)Jeżeli zmielimy gotową masę[…]
-
Kolorowy Przepisownik dodał(a) nowy wpis, Lodowa kawa mrożona 10 lat, 7 miesięcy temu
Pyszna, mocno zimna kawa z delikatną pianką z rozpuszczających się lodów… Uwielbiam i piję nie tylko w upały, ale nawet zimą 🙂 Polecam wszystkim kawoszom :)Składniki na 1 dużą kawę:200 ml mleka – mocno[…]
-
Kolorowy Przepisownik dodał(a) nowy wpis, Ciastka owsiane z jabłkiem 10 lat, 7 miesięcy temu
Ciastka owsiane to propozycja zdrowego śniadania do pracy czy szkoły. Można przygotować ciasto wieczorem i przechować w lodówce, a rano wstawić do piekarnika i zabrać ze sobą jeszcze ciepłe 🙂 Zapewniam, że są[…]