Agnieszka Pyłka Wierzgacz
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Chleb szpinakowy warkocz’’ 4 lata temu
Zapraszam na delikatny i lekki chlebek z dodatkiem szpinaku Rewelacyjny w smaku, mięciutki w środku, z idealnie chrupiącą skórką, a przy tym bardzo prosty i szybki w wykonaniu. Dzięki uprzejmości oraz zaufani[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Ciasto francuskie ze szpinakiem’’ 4 lata, 1 miesiąc temu
Ciasto francuskie to niezastąpiony składnik w naszej kuchni. Z jego udziałem można wyczarować naprawdę fajne potrawy, a najlepszym dowodem jest nasza dzisiejsza propozycja. Tym razem zapraszam kultowe ciasto połąc[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,PIZZA kebab” 4 lata, 2 miesiące temu
Pizza to jedno z najwspanialszych i najbardziej rozpowszechnionych na całym świecie dań. Wywodząca się z kuchni włoskiej potrawa występuje w tysiącach różnych wariacji. A więc dzisiaj zabieram Was na najsławnie[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Brownie z pianką malinową’’ 4 lata, 2 miesiące temu
Zapraszam na Brownie pod mocno malinową pianką. Czekolada i maliny świetnie się razem komponują, a że sezon malinowy w pełni stąd mocno malinowo- czekoladowe ciasto.
Składniki na ciasto czekolad[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Nadziewany chleb” 4 lata, 2 miesiące temu
Świetny aby przekąsić w pracy, aby zabrać na piknik, aby zaskoczyć na przyjęciu. Nadziewany warzywami i mozzarellą chleb wymieszany ze smakiem pasty z czarnych oliwek zaskoczy Was niepowtarzalnym smakie[…]

-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Ciasto marchewkowe z winogronem i borówką’’ 4 lata, 3 miesiące temu
,Idealnie puszyste i wilgotne ciasto marchewkowe. Orzeźwiające z delikatnym kremem, pyszne połączenie winogrona oraz borówki zanurzone w galaretce. Dzięki uprzejmości oraz zaufaniu zespołu Helio oraz Stovit otrzyma[…]

-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Czekoladowe trufle z owocami suszonymi’’ 4 lata, 7 miesięcy temu
Czekoladowo-owocowe trufle nadziane na patyczki to świetny pomysł na słodką, imprezową przekąskę. Twoi goście będą zachwyceni! Dzięki uprzejmości oraz zaufaniu zespołu Helio otrzymałam przesyłkę peł[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Ciasto z herbatą Matcha z bananami ‘’ 4 lata, 8 miesięcy temu
Święta tuż tuż, a Ty nadal nie masz pomysłu na to, jakie ciasto upiec? Zapraszam na ciasto z bananami w pysznej, nowej odsłonie, które zachwyca swoim kolorem i wyjątkowym smakiem. Pyszne ciasto powstało dzięki u[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Jajka marynowane w burakach’’ 4 lata, 8 miesięcy temu
Zbliżają się Święta Wielkanocne na których nie może zabraknąć jajek. Oto jedna z moich propozycji. Marynowane jaja w burakach Takie jajeczka na świątecznym stole idealnie wkomponują się w świąteczną atmosferę.[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Pączki Raffaello’’ 4 lata, 9 miesięcy temu
Przepis na pączki kokosowe to moja nowa propozycja na nadchodzący Tłusty Czwartek. Z pewnością przypadną one do gustu wszystkim miłośnikom kokosa.
Składniki:
1 kg mąki pszennej5[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Polędwiczka z sosem malinowym’’ 4 lata, 11 miesięcy temu
Najdelikatniejszy kawałek wieprzowiny, czyli polędwica połączona z malinowym sosem to idealny pomysł na obiad lub przystawkę świąteczną . Polędwiczka z malinami to kolejny przykład na harmonię smaków mięsa z owoc[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Deserki Snickers’’ 5 lat temu
Wyjątkowy deser na wyjątkową okazję! Kremowy, delikatny, rozpływający się w ustach idealny do filiżanki czarnej kawy lub herbaty. Mini deserki powstały dzięki uprzejmości marki Helio.[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, Grzanki z gruszką, z serem pleśniowym i orzechami 5 lat temu
Grzanki z gruszką, pastą z suszonych pomidorów, przełamujący smak rukoli. Ser pleśniowy, szynka parmeńska do tego słodka gruszka zatopiona miodem i orzechami – niebo w gębie! Uwielbiam te grzanki są idealne na[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, CIASTO MAXI KING 5 lat temu
Ciasto Maxi King to domowa wersja znanego batonika. Ciasto bez pieczenia, proste w wykonaniu na gofrach z masą mleczną, rozpływającą się masą orzechową i czekoladą. Deser powstał dzięki uprzejmości marki Helio[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Brzoskwiniowa CHMURKA” 5 lat temu
Była malinowa, jagodowa, gruszkowa, ananasowa teraz pora na ,,brzoskwiniową chmurkę’’. Coś pysznego dla miłośników bez i brzoskwiń! Pyszne ciasto brzoskwiniowe powstało dzięki uprzejmości marki ,Helio Stovit,[…]

-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Choinka makowa z ciasta francuskiego’’ 5 lat temu
Choinka makowa to pomysł na błyskawiczny i efektowny makowiec, który może być oryginalną dekoracją świątecznego stołu! Dzięki uprzejmości zespołu Helio otrzymałam przesyłkę pełną znakomitych produktów z który[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,, Kopytka ze szpinakiem’’ 5 lat, 3 miesiące temu
Kopytka ze szpinakiem to pomysł na połączenie tradycji z nowoczesnością. Wyśmienicie pasują do wielu dań mięsnych.
Składniki:
1 kg ziemniaków200 g mrożonego szpinaku2 ząbki czosnku3 i 1/2 szklanki m[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Pizza z kurkami’’ 5 lat, 3 miesiące temu
Wykorzystaj sezon na kurki i przygotuj wyśmienitą pizzę z boczkiem, która ma słoneczny kolor i wyjątkowy aromat. Ciasto jest delikatne, puszyste ale też sprężyste.
Składniki:
Ciasto:
3 dag drożdży1[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Lekkie ciasto owocowe’’ 5 lat, 3 miesiące temu
Zapraszam dziś na ciasto z owocami. które jest lekkie, delikatne i orzeźwiające w sam raz na upalne dni. Owocowy sezon kończy się wielkimi krokami, warto więc je wykorzystywać w swoich ulubionych słodkoś[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, RECENZJA PRODUKTÓW ZE SKLEPU ,,BEE” 5 lat, 5 miesięcy temu
Robicie zakupy w sklepach internetowych? Takie codzienne, spożywcze, ale też chemię i inne przydatne rzeczy? Jakiś czas temu dostałam paczuszkę dzięki uprzejmości firmy BEE.PL i miałam okazję testować produkty, kt[…]
- Załaduj więcej