Agnieszka Pyłka Wierzgacz
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Tarta z białą czekoladą i malibu” 9 lat, 7 miesięcy temu
Tarta z białą czekoladą i malibu będzie stanowić idealny deser na każdą uroczystą okazje. Zawsze znajdzie się powód do świętowania, by skosztować tej przepysznej tarty.
Składniki na kruche ciasto:
140 g masła o[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Tarta z kurkami” 9 lat, 7 miesięcy temu
Tarta to tradycyjne danie kuchni francuskiej. Składa się z kruchego drożdżowego lub francuskiego ciasta i nadzienia, które może być zarówno słodkie jak i słone. Prezentuje Wam przepis na tratę z kurkami.
<p style="text-align:[…]
-
Agnieszka Pyłka Wierzgacz dodał(a) nowy wpis, ,,Francuskie kieszonki z kapustą i grzybami” 9 lat, 7 miesięcy temu
Tym razem proponuję Wam niezawodne francuskie ciasto, z którego zawsze można wyczarować coś smacznego. Smakowita przekąska w sam raz na Święta, pyszna i szybka alternatywa dla pierogów. Dzisiejsza propozycja[…]