Surówka z kapusty pekińskiej z ananasem i kukurydzą

03.03.2023

Surówka z kapusty pekińskiej to zawsze jest świetny pomysł na dodatek do obiadu. A z ananasem i kukurydzą smakuje wyjątkowo!

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/01/surowka-z-kapusty-z-ananasem-i-kukurydza-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/01/surowka-z-kapusty-z-ananasem-i-kukurydza-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2023/01/surowka-z-kapusty-z-ananasem-i-kukurydza-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„u0107wiartka kapusty pekiu0144skiej,r”,”4 plastry ananasa,r”,”pu00f3u0142 puszki kukurydzy,r”,”u0142yu017cka majonezu,r”,”u0142yu017cka jogurtu naturalnego,r”,”su00f3l, pieprz”],”name”:”Suru00f3wka z kapusty pekiu0144skiej z ananasem i kukurydzu0105″,”recipeCategory”:”sau0142atki, warzywa”,”cookTime”:”PT0H0M”,”prepTime”:”PT0H0M”,”recipeInstructions”:[„Kapustu0119 poszatkowau0107.r”,”Ananasa pokroiu0107 na mau0142e

Czytaj Dalej

Komentarze