Frużelina z wiśni
Frużelina z wiśni to idealny dodatek do deserów, np lodów.
{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”image”:[„https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/07/fruzelina-z-wisni-250×250.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/07/fruzelina-z-wisni-198×164.jpg”,”https://www.bardzogrubysmok.pl/wp-content/uploads/2022/07/fruzelina-z-wisni-320×200.jpg”],”recipeIngredient”:[„350 g wydrylowanych wiu015bnir”,”3 u0142yu017cki cukrur”,”1 czubata u0142yu017cka mu0105ki ziemniaczanej”],”name”:”Fruu017celina z wiu015bni”,”recipeCategory”:”Uncategorized”,”cookTime”:”PT0H10M”,”prepTime”:”PT0H15M”,”recipeInstructions”:[„Wiu015bnie zblendowau0107, zasypau0107 cukrem, aby puu015bciu0142y sok.r”,”Gotowau0107 au017c cukier siu0119 rozpuu015bci.r”,”Wsypau0107 mu0105ku0119 ziemniaczanu0105.r”,”Mieszau0107 au017c fruu017celina zgu0119stnieje.”],”keywords”:”fruu017celina,wiu015bnie”,”totalTime”:”PT0H25M”}
Komentarze