Owsianka na szybko z konfiturą renklodową i prażonymi pestkami dyni
26.02.2015
Ostatnio owsianki jem bardzo często. Chyba przemówiła do mnie ich sytość, szybkość przygotowania i możliwość wariacji. Oraz fakt, że są zdrowe oczywiście. Spodziewajcie się więc w najbliższym czasie więcej owsiankowych śniadań 😉
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‚GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);
ga(‚create’, ‚UA-42916170-1’, ‚auto’);
ga(‚send’, ‚pageview’);
OWSIANKA
Czytaj Dalej
Komentarze